Vernieuwde 125mm slijpschijf – 1,2mm

weiler-doorslijp-schijf-slijpschijf

Eindelijk een 125mm slijpschijf die een langere standtijd heeft

Degene die Slijpschijven.eu kennen, weten dat wij doorslijp schijven, afbraam schijven en lamellen schijven van de hoogst haalbare kwaliteit voor de beste prijs willen leveren. Bij een 125mm slijpschijf die geschikt is voor ijzer, staal en RVS, slijpt een dunne slijpschijf het prettigst. Bij een 1mm 125mm slijpschijf is stabiliteit altijd een ding. Vandaar dat Slijpschijven.eu naar een dunne 125mm slijpschijf is overgestapt van 1,2mm.

Dunne slijpschijf, die minder snel breekt.

Slijpschijven.eu is opgericht door metaalbewerkers voor metaalbewerkers. Wij weten als geen ander dat balans tussen een stevige slijpschijf die niet snel breekt en de voordelen van een dunne schijf goed moet zijn. Het voordeel van een dunne 125mm doorslijpschijf is dat je snel door het materiaal komt en heel nauwkeurig kunt slijpen.

Wist u dat wij schijven altijd eerst uitgebreid zelf testen voor wij deze opnemen in ons assortiment?

Voor Slijpschijven.eu het assortiment wijzigt of uitbreidt, worden schijven eerst zelf getest. Naast de standaard kwaliteitscontrole van Weiler nemen wij onze slijpschijven zelf onder handen. In onze werkplaats wordt gekeken of de standtijd voldoet. Verder wordt getest of de schijven nauwkeurig genoeg kunnen werken. Pas als onze eigen haakse slijpers voldoende materiaal hebben doorgehaald zijn wij overtuigd en durven wij ons assortiment aan te vullen.

Bekijk ons gehele assortiment doorslijpschijven om ook grotere slijpschijven te zien.